Mladić pao pod vlak, u Zagrebu poginuli u sudaru s teretnjakom

Autor: hina

Prilikom uskakanja u putnički vlak, koji prometuje na relaciji Vinkovci - Zagreb, mladić je pao između donjeg postroja vlaka i perona.

Na željezničkom kolodvoru u Slavonskom Brodu sinoć je oko 20,40 sati nesretnim slučajem smrtno stradao 18-godišnji mladić iz Starog Slatnika kod Slavonskoga Broda, doznaje se u policiji. Prilikom uskakanja u putnički vlak, koji prometuje na relaciji Vinkovci – Zagreb, on je pao između donjeg postroja vlaka i perona. Na mjestu je smrtno stradao.

U Zagrebu je vozač osobnog automobila poginuo jutros u sudaru s teretnim vozilom u Brezovičkoj ulici, u Botincu. Kako se doznaje se u zagrebačkoj policiji, nesreća se dogodila oko 9,15 sati u Brezovičkoj ulici kod kućnog broj 72. Uzroci nesreće zbog koje je obustavljen promet u oba smjera nisu još poznati kao ni identitet poginulog. Očevid je u tijeku.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.