Mladić izboden nožem na rođendanskoj proslavi

Autor: hina

Policija je osumnjičenog mladića pronašla kod kuće. Napadač je u krvi imao više od 2,5 promila alkohola.

Pijani 24-godišnjak rano jutros je na rođendanskoj proslavi u mjestu Uljanik iz nepoznatog razloga nožem teško ozlijedio 17-godišnjaka i pobjegao ali je ubrzo uhvaćen, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Napadač je pobjegao nakon što su mu sudionici proslave uspjeli uzeti nož i spriječiti ga u daljnjem napadu na 17-godišnjaka, čiji je brat slavio rođendan.

Napadu je prethodila svađa koja je između dvojice mladića izbila oko dva sata u dvorištu kuće u kojoj se održavala proslava. Stariji mladić je potom otišao kući po nož, vratio se natrag i 17-godišnjaka dvaput ubo u prsa.

Policija je osumnjičenog mladića pronašla kod kuće te će ga zbog pokušaja teškog ubojstva privesti istražnom sucu bjelovarskog Županijskog suda.

Napadač je u krvi imao više od 2,5 promila alkohola, kažu u policiji od koje se zasad nije moglo doznati razlog svađe i je li napadač bio pozvan na proslavu.

Napadnuti mladić prevezen je u Opću bolnicu Bjelovar gdje su mu utvrđene teške ozljede koje nisu opasne po život.




Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.