Foto: Kolaž Dnevno

MATEJ JE ZVAO OVU SPLIĆANKU NETOM PRIJE NESTANKA: ‘Još uvijek je u Beogradu, čuli su se oko 22 sata’

Autor: D.V

Već se danima u Beogradu traga za nestalim Matejem Perišom, a sinoć je iz srpskog MUP-a procurila informacija da inspektori s hrvatskim kolegama istražuju novi detalj, koji bi doista mogao pomoći da se rasvijetli misteriozan nestanak 27-godišnjeg Splićana. Naime, doznalo se kako je Matej te večeri posljednji telefonski poziv vodio s prijateljicom koju je nazvao neposredno prije nego je izašao iz Gotika i otada se ne zna što se s njim dogodilo. Policija će, kako pišu srbijanski mediji, uskoro s njom obaviti detaljan razgovor.

Inače, ta je djevojka još uvijek u Beogradu, a radi se o sestri njegovog prijatelja koji s Matejem i njegovom ekipom nije bio na novogodišnjem provodu u Srbiji. Ona je, kako piše Večernji, u Beograd stigla danima ranije i dobro je upoznata s noćnim životom ove metropole.

Izvor upućen u istragu otkrio je Večernjem detalje oko tog telefonskog razgovora Mateja i njegove prijateljice.

“Matej i društvo prije izlaska u Gotik bili su na večeri u jednom restoranu. Na Instagramu su vidjeli da njihova poznanica objavljuje fotografije iz Beograda zbog čega joj se Matej javio porukom i zatim ju je nazvao. To je bilo oko 22 sata, a prepisku tog razgovora poslala je čak prije nekoliko dana i njegovim prijateljima kao dokaz da su to jedine informacije s kojima ona raspolaže. Koliko je poznato, htio je da se njegova i njezina ekipa zajedno nastave družiti te da ih ona uputi u noćni život Beograda jer tamo poznaje jako mnogo ljudi i često je odlazila u Srbiju u noćne izlaske”, otkrio je izvor.

Podsjetimo, srpski Kurir jučer je objavio dio njezina iskaza u kojem stoji kako ju je Matej zvao kasnije iz Gotika, ali da ga nije razumjela zbog buke u klubu. Ako je vjerovati tim informacijama, iz njih proizlazi da su se Matej i ona čuli najmanje dva puta u razdoblju od nekoliko sati. Prvo iz restorana, a zatim i iz Gotika.

Važno je napomenuti da se njegova prijateljica nalazila u Beogradu danima prije nego je Matej s društvom stigao u Beograd.




Autor:D.V
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.