Ivica Galovic/PIXSELL

Matavulj ide u zatvor 
jer je usmrtio mladu glumicu

Autor: M. B.

''Stojan Matavulj me danas izvijestio o drugostupanjskoj presudi kojom mu je pravomoćno presuđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine'', rekao je odvjetnik Stojana Matavulja.

Stojan Matavulj pravomoćno je osuđen na godinu dana zatvora u drugostupanjskom postupku na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu zbog smrti glumice Dolores Lambaše. Ujedno, Matavulj, koji je u vrijeme nesreće imao 0,66 promila u krvi, mora podmiriti i 23.315,27 kuna sudskih troškova.

”Stojan Matavulj me danas izvijestio o drugostupanjskoj presudi kojom mu je pravomoćno presuđena kazna zatvora u trajanju od jedne godine. Presudu još nisam vidio tako da ju ne bih mogao nešto više komentirati. Mogu samo reći da se moj klijent iskreno nadao uvjetnoj kazni jer ga Državno odvjetništvo nije teretilo za alkohol kao glavni uzrok prometne nesreće, u kojoj je nažalost stradala njegova kolegica Dolores Lambaša. On je od prvog trenutka svjestan da mora snositi posljedice i još jednom je iskazao žaljenje zbog toga što se dogodilo. Mi ćemo iskoristi izvanredni pravni lijek s kojim ćemo ići prema Vrhovnom sudu,” rekao je Zoran Mataić, odvjetnik Stojana Matavulja, prenosi 24 sata. 

Autor:M. B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.