Mario Sova osumnjičen za ubojstvo Cvetka Simića?

Autor: P.R.

Naime, biološki tragovi srbijanskog narkodilera, čiji su dijelovi tijela prije mjesec dana isplivali u zagrebačkom Jarunu, pronađeni su u stanu na Laništu koji je unajmio Sova.

Marija Sovu, koji je uhićen prošlog tjedna te kazneno prijavljen zbog posjedovanja 438 grama kokaina i nelegalnog pištolja, prema najnovijim dokazima, policija povezuje s ubojstvom Cvetka Simića Preletača. Naime, biološki tragovi srbijanskog narkodilera, čiji su dijelovi tijela prije mjesec dana isplivali u zagrebačkom Jarunu, pronađeni su u stanu na Laništu koji je unajmio Sova, a nakon završenog vještačenja, policija će moći utvrditi je li to prava lokacija Cvetkova smaknuća.

Zbog sumnje da je povezan s ubojstvom srbijanskog kriminalca, policija je izdala nalog za pretres svih triju stanova u Zagrebu kojima se Sova služi. U jednom od njih pretragom su pronađeni tragovi krvi čiji su uzorci poslani na daljnje vještačenje u svrhu otkrivanja DNK osobe kojoj pripada.

Na istom tragu

Od Simićeva ubojstva, hrvatska policija u suradnji s kolegama iz Srbije provodi opsežnu istragu u kojoj je dosad saslušano više osoba. Ime Marija Sove, koje je bilo na popisu osoba s kojima je policija razgovarala, kako neslužbeno doznaje Večernji.hr, nalazi se u užem krugu osoba koje se povezuju s egzekucijom srbijanskog narkodilera, ali i mafijaških likvidacija zbog krijumčarenja droge koje su prethodile njegovu ubojstvu.

Slijedom toga, policija s lividacijom Simića dovodi u vezu i ubojstvo Tripe Penovića, vlasnika pulskog kafića Raffaelo, koji je izrešetan hicima na zagrebačkom Maksimiru. Smaknuće bivšeg zaštitara Mladena Popovića Popa također se dovodi u vezu sa Simićevom egzekucijom.

U kriminalnu priču podzemlja upletene su i dvije egzekucije u Srbiji, Ilije Novovića i Gorana Marića, koji su mučeni prije smrti, ubijeni i naposlijetku zapaljeni u terencu.




Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.