Manji požar u pogonu u D. Resi, proizvodnja se nastavlja sutra

Autor: hina

Nitko od radnika nije ozlijeđen, navodi tvrtka i dodaje da je požar lokaliziran brzom intervencijom djelatnika u predionici, pa je pričinjena tek neznatna materijalna šteta.

Tvrtka T7 VIS izvijestila je večeras da je oko 17 sati u pogonu proizvodne jedinice u Dugoj Resi izbio manji požar i “tinjanje” pamuka, do čega je došlo zbog trenja na stroju u dijelu predionice, pa je “tinjao” pamuk s malo više dima.

Nitko od radnika nije ozlijeđen, navodi tvrtka i dodaje da je požar lokaliziran brzom intervencijom djelatnika u predionici, pa je pričinjena tek neznatna materijalna šteta. Ubrzo nakon dojave su u tvornicu stigli i vatrogasci koji su sanirali lokaciju.

Proizvodnja će biti nastavljena sutra. U proizvodnoj jedinici tvrtke T7 VIS u tijeku je intenzivna proizvodnja za izvoz, a ovaj događaj neće ugroziti već započete izvozne poslove, navodi se, uz ostalo, u priopćenju.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.