Facebook/Crna lista poslodavaca i djelatnika

Manijak joj nudio posao pa uslijedio šok: ‘Možeš me vezati kao policajka špagom i izmlatit remenom?’

Autor: Dnevno

Na Facebook stranici ‘Crna lista poslodavaca i djelatnika’ svjedočimo sablasnim objavama u kojima žene upozoravaju na brojne manijake koji vrebaju na ovoj društvenoj mreži.

Nudeći posao zapravo žele pridobiti žrtve kako bi ih putem poruka maltretirali zastrašujućim seksualnim sadržajem, a samo je pitanje što bi takvi učinili nekoj ženi uživo.

Prvoj nesretnoj ženi koja je morala proživjeti ovo iživljavanje muškarac se javio tražeći da ga ‘veže kao policajka špagom’, i dok mu je žena odgovorila da mu jedino može ‘izbiti bubrege najlonkama puni pijeska’, manijak se nije na tome zaustavio, pa joj je rekao da ga može i izmlatiti remenom, na što mu je žena odgovorila da je to njegova majka trebala učiniti ‘čim se rodio.

Administrator grupe je objavio screenshootove maltretiranja kao upozorenje drugim ženama, gdje se jasno vidi njegovo puno ime i prezime.

Facebook
Facebook
Facebook

Nažalost, ova žena nije jedina koja je doživjela ovakvu vrstu zlostavljanja, a administrator grupe je i objavio još nekoliko upozorenja u kojima se jasno vidi kakav su oglas žene postavile, a kakvi ljudi su im se na isti javili, te kako nisu željeli prestati u svom zlostavljanju ni kada su ih žene upozoravale da to ne rade te jasno dale do znanja da isto maltretiranje ne žele.

Šokantno je pak da su se i među komentarima u grupi javili su se oni koji smatraju da su si žene same krive jer su pisale neozibljne oglase, stoga apeliramo na sve kojima se dogodi ovakva vrsta zlostavljanja da isti odmah prijave policiji, što se nadamo da su učinile, kao i administrator ove grupe.

Facebook
Facebook
Facebook
Facebook




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.