Maloljetni ljubavnik i ujnin zaštitnik bit će optužen za ubojstvo ujaka

Autor: M.S.

M.F. (17) će biti optužen za ubojstvo, a 27-godišnja supruga za poticanje na ubojstvo. Nećak je navodno godinama iz Petrinje dolazio u Vrisnik kraj Jelse na Hvaru na ljetovanje, gdje je svjedočio nasilničkom ponašanju ujaka.

Supruga i nećak 32-godišnjeg Domagoja N., kojeg je policija u četvrtak, 30. lipnja, pronašla s nožem u prsima u kući kraj Jelse, biti će izvedeni pred istražnog suca u Splitu.

M.F., star 17 godina, će, kako piše 24sata, biti optužen za ubojstvo, a 27-godišnja supruga Slađana za poticanje na ubojstvo. Nećak je navodno godinama iz Petrinje dolazio u Vrisnik kraj Jelse na Hvaru na ljetovanje, gdje je svjedočio nasilničkom ponašanju ujaka prema ujni.

Mladić se vrlo zaštitnički postavljao prema ujni u tom odnosu te se na kraju među njima rodila i ljubav. Veza je navodno trajala dvije godine.

Domagoj N. Je inače iz Virovitice, a sa Slađanom ima maloljetnu kćer.

Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.