Lakše tjelesne ozlijede nakon slobodnog pada od 50 metara

Autor: hina

Čudo se dogodilo kad je 29-godišnjak upravljajući golfom sletio u provaliju duboku 50 metara kod Žrnovice, gdje se automobil nekoliko puta okrenuo na krov.

Vozač koji je noćas kod Žrnovnice golfom sletio u provaliju duboku 50 metara, prošao je tek s lakšim tjelesnim ozljedama, a u bolnici je zadržan na promatranju zbog pretrpljenog šoka, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Do nesreće je došlo kad je 29-godišnjak upravljajući golfom stigao na predio Vilari kod Žrnovnice gdje je u nepreglednom zavoju, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika, izlaskom iz zavoja sletio s ceste na zemljani nasip, a zatim u provaliju duboku 50 metara, gdje se automobil nekoliko puta okrenuo na krov.

Tom prilikom mladi je vozač zadobio lake ozljede, no tijekom jutra je zadržan na bolničkom promatranju zbog šoka. Zbog pretrpljenog šoka nije bio alkotestiran, rečeno je u policiji.

Nesreća se dogodila desetak minuta nakon ponoći. Iz provalije su ga oko 1,30 sati izvukli pripadnici Gorske službe spašavanja iz Splita.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.