Foto: Goran Mehkek / CROPIX, Ilustracija, Youtube screenshot / SB online, Ilustracija

‘KUR*O JEDNA, JEB*Š SE ZA 20 EURA!’ Monika i Barbara se zvjerski mlatile pred pekarom: ‘Ti materina, pogledaj na što ličiš, kravetino’

Autor: I.G.

Dvije djevojke zaradile su paprenu kaznu zbog narušavanja javnog reda i mira. Nakon divljeg noćnog izlaska Monika (18) i Barbara (19) upućivale su teške uvrede jedna drugoj, a njihov sukob završio je i fizičkim obračunom. Proglašene su krivima i osuđene. Cijela drama odvila se oko 6 i 30 ujutro.

Prema presudi, sve se dogodilo sredinom studenoga ispred Pekarnice Europa u Novoj Gradišci. Djevojke su bile u alkoholiziranom stanju, ustanovio je sud. Naime, Monika je napuhala 1,28 promila, a Barbara 0,28 promila.

“Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne riječi i psovke: ‘Pi… ti materina, kurvo jedna obična, droljo jedna, ti se je… za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino”. Te su riječi jedna drugoj ponavljale više puta, piše Danica.

Nakon verbalnog, uslijedio je i fizički obračun dvaju djevojaka. Jedna drugu su rukama hvatale za vrat i kosu te su obostrano zadale nekoliko udaraca rukama po glavi i tijelu. Monika je imala vidljive ozljede u vidu ogrebotina po licu i vratu, dok Barbara nije”, zaključio je sudac.

Obje su osuđene na novčanu kaznu od 500 kuna, a moraju platiti i 120 kuna prekršajnih troškova te po 80 kuna troškova alkotesta policiji. Ukupno, dakle, svaka po 700 kuna. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.