Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Krvava maturalna večer: Profesoru izmjereno 3,2 promila, učeniku kaznena prijava

Autor: dnevno.hr

Policija je dovršila kriminalistiško istraživanje vezano za tučnjavu između učenika i profesora na maturalnoj zabavi Obrtničke škole u Koprivnici. Sumnja se da je učenik (18) tijekom održavanja maturalne proslave 6. lipnja oko 2.35 sati u hotelu Podravina teško ozlijedio 48-godišnjeg profesora N.N.

Profesor je prethodno fizički napao učenika, udarivši ga šakom u glavu, na što je učenik uzvratio profesoru istom mjerom, utvrdila je policija.

Učenik je lakše ozlijeđen. Bio je pod utjecajem alkohola od 0,51 promil, dok je profesor bio pod utjecajem alkohola od 3,20 promila.

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica će protiv učenika podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Pretučeni profesor uzeo je bolovanje.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.