Ilustracija/Screenshot/Patrik Macek/Pixsell

Kreće suđenje Culejovu sinu i još trojici zbog brutalnog premlaćivanja: ‘Izašao sam iz bolnice slijep, napravili su od mene invalida’

Autor: Hina

Danas je, na Općinskom sudu u Vukovaru, počelo suđenje četvorici mladića zbog fizičkog napada u središtu Vinkovaca.

Četvorka je optužena da je 27. kolovoza 2018. u središtu Vinkovaca brutalno pretukla Ivana Mikuljana (23) koji je pritom teško ozlijeđen, a od posljedica napada je i oslijepio.

Za napad na Mikuljana optuženi su Domagoj Culej, sin bivšeg HDZ-ova saborskog zastupnika Steve Culeja, zatim Luka Miškulin, Daniel Hodak i Gabrijel Ćekić. Suđenje je odgođeno za 12. veljače jer se Miškulin nije pojavio na ročištu.

“Od toga dana ne vidim. Od posljedica batinanja sam oslijepio. Sjećam se kako su nas napali kada smo izašli iz kafića i počeli udarati. Završio sam u bolnici sam gdje sam na liječenju bio više od četiri mjeseca. Mjesec i pol dana sam bio u komi i imao sam četiri operacije”, izjavio je Mikuljan novinarima.

Dodao je kako su mu liječnici kasnije rekli kako je slučajno ostao živ. “Izašao sam iz bolnice kao slijep i s epileptičkim napadima koji su se u međuvremenu smirili. Napravili su od mene 100-postotnog invalida”, ustvrdio je Mikuljan.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.