Kraj Koprivnice četveromjesečna beba preminula od gladi! Policija: ‘Uzrok smrti je sindrom iznenadne dojenačke smrti’

Autor: A. Pranjić

Četvero djece s roditeljima živjelo je u trošnoj kući u kojoj nije bilo struje, vode niti prozora.

U mjestu pored Koprivnice preminula je 4-mjesečna beba, javlja Podravski list. Uzrok smrti vjerojatno je glad, no policija čeka nalaz obdukcije kako bi se to potvrdilo.

Četvero djece s roditeljima živjelo je u trošnoj kući u kojoj nije bilo struje, vode niti prozora. Niti stol niti stolice nisu imali. Većinu pokućstva su prodali.

Jedan od susjeda za Podravski list kazao je: “Najmlađa djevojčica svaki je dan dolazila k nama i tražila da joj damo nešto za jelo, rekla je da mama nikad ništa ne kuha pa su gladni”.

Iz trošne kućice nakon smrti bebe obitelj se iselila i otišla u drugo selo.

Iz policije su izvijestili: “Povodom napisa u medijima o smrti četveromjesečne bebe, izvješćujemo da je Policijska uprava 21. veljače ove godine od Zavoda za hitnu medicinu zaprimila dojavu o smrti djeteta u Legradu. Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica obavili su očevidne radnje na mjestu događaja kojom prilikom nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. Također, obavljenom obdukcijom i zaprimljenom histopatološkom analizom kao uzrok smrti navodi se sindrom iznenadne dojenačke smrti. O ovom događaju izvješten je nadležni centar za socijalnu skrb. O svemu poduzetom podneseno je izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu”.

Autor:A. Pranjić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.