Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX, Ilustracija

‘JE**M VAM MATER USTAŠKU’ Djedica nakon ‘mlakih gemišta’ podemonio pa mlatio ekipu Hitne

Autor: Dnevno.hr

80-godišnjak je tukao ekipu hitne pomoći koja mu je došla pomoći nakon što mu je na seoskoj zabavi pozlilo te je pao u nesvijest, sve se događalo u mjestu Sjeničak Lasinjski kod Karlovca krajem srpnja ove godine oko 22 sata.

Hitna je dobila poziv za intervenciju na javnom okupljanju kod središnjega križa u selu te su dolaskom zatekli muškarca bez svijesti na oko pet metara od šatora u kojem je bila fešta, a oko njega bilo je 10-ak osoba.

S obzirom da mu je puls bio slab, stavili su ga u nosila i unijeli u kombi Hitne na obradu, dali mu terapiju kisikom i glukozom te je za nekih par minuta došao svijesti.

Kad se osvijestio nasrnuo na ekipu Hitne

“No, čim je došao svijesti, počeo je agresivno mahati rukama, psovati i govoriti jeb… vam mater ustašku, srest ćemo se izvan službe, prerezat ću vam vrat i slično”, ispričao je medicinski tehničar.

Prema optužnici kojom tužitelji za 80-godišnjaka traže osam mjeseci uvjetnog zatvora, on je “medicinskog tehničara rukom udario u desnu stranu lica i prouzročio mu natučenje lica, a drugog tehničara desnom nogom udario u glavu uslijed čega je isti zadobio natučenje nosa i ogrebotinu donje usne”, piše Danica.

Bilo mu je slabo zbog mlakih gemišta

Drugi medicinski tehničar je rekao da su morali pozvati policiju zbog svoje sigurnosti, a napadač je tijekom istrage rekao da se baš i ne sjeća što se te noći točno dogodilo.

“Ne sjećam se ni da mi je pozlilo, već samo da me je neko pitao da li sam cijepljen protiv korone. Sjećam se da i sam bio na Križu gdje je bilo puno ljudi i nešto se slavilo. Popio sam dva ili tri, četiri gemišta koji su bili jako mlaki pa mi je zato pozlilo”, ispričao je.




Tvrdi kako se ne sjeća da je pao u nesvijest, već samo da se probudio u bolnici, a ako je istina ovo što se navodi u optužnici, tada se stidi sam sebe.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.