fbpx
Foto: Ranko Suvar / CROPIX, Ilustracija

‘JE*** SE S ONIM SMRADOM UNUTRA!’ Tata sramotio kćer pred policijom, morali su ga obuzdati nakon što je napao zeta: Umiješao se u žestoku bračnu svađu

Autor: I.G.

Na Općinskom prekršajnom sudu u Zagrebu donesena je pravomoćna presuda povodom fizičkog obračuna u kojem su sudjelovala dva muškaraca, a koji se dogodio početkom studenog u jednom stanu u Zagrebu.

Naime, kako stoji u presudi, jedne večeri, oko 18:50 sati alkoholizirani muškarac 2,02 g/kg, raspravljao se sa suprugom oko financija da bi ju potom rukama odgurnuo na ormar, a sve u prisustvu maloljetne kćeri. U stanu se nalazio i otac supruge koji je također bio u alkoholiziranom stanju od 1,68 g/kg, a koji je nakon nemile scene napao svog zeta te su se obojica fizički sukobila međusobno se udarajući u hodniku stana, a pri tome su se vrijeđali pogrdnim riječima.

Na sudu se ispostavilo da je punac ponovio nasilje u obitelji budući je prethodno kažnjavan za nasilje pravomoćnom presudom Općinskog prekršajnog suda u Zagrebu iz 2021. godine. Žena je u trenutku njihovog okršaja nazvala policiju, na što ih je zet počeo vrijeđati izgovarajući im: “pustite me na miru, pi*** vam materina, je*** se sa onim smradom unutra!”


Zbog svega je dobio ukupnu uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od 40 dana, no, u izrečenu kaznu uračunava mu se vrijeme za koje je bio lišen slobode, kao dva dana zatvora, pa mu ostaje 38 dana zatvora. Njegov punac dobio je uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od 40 dana, a u izrečenu kaznu uračunava vrijeme za koje je bio lišen slobode s dva dana zatvora, pa ima za izdržati 38 dana zatvora.

Obojica su oslobođena plaćanja sudskih troškova, a presuda je pravomoćna.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.