FOTO: Nel Pavletiv/PIXSELL

Hrvatica mjesec dana ležala u lokvi krvi na podu kupaonice, susjedi alarmirali policiju kad se počeo širiti nesnosni smrad

Autor: A.K.

Danijela K. (51), Hrvatica koja već nekoliko desetljeća živi u talijanskom mjestašcu Capralba u okolici Milana, pronađena je mrtva u svome stanu, u jednoj od vila u nizu u Ulici Roggia Rino.

Ležala je mrtva otprilike mjesec dana, a susjedi su u nedjelju ujutro alarmirali policiju nakon što se iz njezina doma počeo širiti nesnosni smrad.

“Miran nedjeljni dan ubrzo su proparale policijske i vatrogasne sirene. Po ulasku u stan nakon što su obili vrata, uslijedilo je šokantno otkriće. Žena je ležala potrbuške u kupaonici, a uz njezinu glavu bila je lokva krvi“, prenosi Jutarnji.

Karabinjeri su nakon provedenog očevida utvrdili da je žena iskrvarila nakon nezgodnog pada i da ne postoje elementi kaznenog djela.

Prema riječima mještana, Danijela je živjela sama nakon što joj je umro muž te je govorila kako u Hrvatskoj nema nikoga.

PUCNJEVIMA PREPLAŠIO DJECU PA ORUŽJE UPERIO U SUSJEDU Uhićen načelnik općine Perušić




Umro je Tonko Maroević: Napustio nas je istaknuti akademik




Autor:A.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.