Flickr

HOROR U SRBIJI: Otac pretukao bebu od dva i pol mjeseca! Umrla nakon više od 40 dana borbe

Autor: Zlatko Govedić

Beba iz Vršca stara samo dva i pol mjeseca preminula je u petak na Institutu za majku i dijete “Dr. Vukan Čupić” pošto ju je istukao njezin otac T. M.

Majka je s muškom bebom došla na Institut 25. lipnja, kada je slučaj nasilja u obitelji prijavljen nadležnim institucijama.

“Slučaj nasilja u obitelji prijavljen je policiji u Vršcu 25. lipnja. Ocu je istog dana određeno zadržavanje u trajanju od 48 sati, dok mu je sljedećeg dana određen pritvor”, rekli su u Osnovnom javnom tužiteljstvu u Vršcu, naglašavajući da se T. M. i dalje nalazi u pritvoru.

Beba se čak mjesec i pol dana borila s nanesenim ozljedama, sve do 7. kolovoza, kada je, nažalost, preminula. Vršačko osnovno tužilaštvo odmah nakon smrti djeteta izdalo je naredbu za obdukciju radi utvrđivanja uzroka smrti malenog dječaka.

Nakon ovog tragičnog događaja, slučaj je pripao Višem javnom tužiteljstvu u Pančevu.

Tužitelj Nebojša Živković kaže za portal Telegraf.rs da bebi funkcije mozga nisu bile ispravne te da će obdukcija pokazati koji je točan uzrok smrti.

“Liječnici su održavali bebu na životu, ali je ona nažalost preminula. Ocu je određen pritvor, a naložena je obdukcija. Sada čekamo rezultate, nakon čega će pritvoreni biti saslušan”, navodi Živković; javlja Telegraf.




U srijedu počinje suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko teško ubojstvo, tereti ga se i za nedopušteno držanje oružja




Autor:Zlatko Govedić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.