Foto: Pixabay/ Ilustracija

HOROR U DJEČJEM VRTIĆU: Tinejdžer ušetao s mačetom i ubio ni godinu dana staru djecu i odgajateljice

Autor: Dnevno

Stravičan zločin dogodio se u utorak ujutro u dječjem vrtiću Aquarela u Brazilu, gdje je tinejdžer s mačetom napao djecu i odgajateljicu.

Osamnaestogodišnjak se ušetao u dječji vrtić u brazilskom gradiću Saudadesu, u južnoj državi Santa Catarina, gdje je ubio troje djece, odgateljicu i zaposlenicu ustanove.

Jedna od odgajateljica bila je 30-godišnja Keli Adriane Aniecevski koja je u vrtiću radila 10 godina, navodi G1, a kao žrtve se spominju još 20-godišnja Mirla, te Sarah, Murilo i Anna, svi u dobi do dvije godine.




Napadač je uhićen, a zbog zadobivenih ozljeda, koje si je navodno sam nanio, prevezen je u bolnicu gdje mu je pruža liječnička pomoć, prenosi msn.

U trenutku napada nekoliko desetaka djece bilo je u vrtiću. Policija je otkrila da je najprije napadnuta jedna od odgajateljica.

Brazilski O Estado de S. Paulo, navodi da je osumnjičenik kasnije identificiran kao 18-godišnji Fabiano Kipper Mai.




Šef tamošnje policije Jeronimo Marçal Ferreira rekao je za O Estado de S.Paulo da je Mai u vrtić stigao na biciklu oko 10 sati po lokalnom vremenu, te je krenuo s napadom čim je ušao u ustanovu koja brine o djeci u dobi između 0 i 3 godine.

Najprije je napao jednu odgajateljicu koja mu je uspjela pobjeći kako bi upozorila ostale, no napadač ju je slijedio do prostorije u kojoj je bilo četvero djece i jedna odgajateljica.

Prema tom mediju na mjestu nemilog događaja preminule su dvije djevojčice u dobi do 2 godine i odgajateljica, dok su treće dijete i druga odgajateljica preminuli u bolnici.

Dužnosnici su rekli da je u trenutku incidenta u dječjem vrtiću bilo nekoliko desetaka djece.

Vrtić se nalazi u središtu malog grada  Saudades, u kojemu živi oko 9 000 ljudi.

Uskoro opširnije…

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.