HDZ-ovci se opet potukli u Karlovcu?

Autor: dnevno.hr

U klubu Astralis u karlovačkoj četvrti Borlin, navodno su se sukobile dvije grupe. Prema prvim informacijama, nema ozbiljnije ozlijeđenih, dvije su osobe privedene.

Kafić u kojem su sad već bivši HDZ-ovci nedavno premlatili mladića Marka Jovkovića, noćas je opet bio poprište sukoba. Kako javlja Radio Mrežnica, pola sata nakon ponoći došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo 9 osoba.

U klubu Astralis u karlovačkoj četvrti Borlin, navodno su se sukobile dvije grupe. Prema prvim informacijama, nema ozbiljnije ozlijeđenih, dvije su osobe privedene, a policiji je poznat identitet 8 osoba, dok se za devetom traga. Riječ je o osobama starosti od 21 do 51 godine, a vjeruje se kako je troje od njih iz Mladeži HDZ-a, piše Jutarnji list.

Neslužbeno, neki od sudionika tučnjave, a radi se navodno upravo o privedenima, već su otprije poznati policiji po sličnim događajima vezanim uz domenu narušavanja javnog reda i mira.

U Nedjeljni kontakt program Radio Mrežnice, javila se svjedokinja događaja u kafiću koja je kazala kako je navodno u jednoj grupi bio gazda i redari. Kako ona kaže, sprejevima je u kafiću napadnuta skupina mladića, odmah na ulazu.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.