Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX, Ilustracija

GOLEMA TUGA U ZAGREBU, TRAGIČNO POGINULO DIJETE! Hitna je odmah došla, ali izgubio je bitku u bolnici: Potez 25-godišnjaka bio je koban

Autor: Dnevno.hr

Na zagrebačkoj Peščenici sinoć oko 22 sata dogodila se velika tragedija.

Na dijete koje se kretalo travnatom površinom naletilo je teretno vozilo, a unatoč brzom dolasku hitne pomoći, mališanu nije bilo spasa.

Prema dosad utvrđenim informacijama, vozilom je upravljao 25-godišnjak.

Dok se kretao travnatom površinom, bez da se prethodno uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge, nije vodio računa o smjeru i položaju vozila pa mu je pod kotačima završilo dijete.

Iz PU zagrebačke javljaju da je ozlijeđenom djetetu liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb gdje je naknadno, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminulo.

Utvrđivanje svih okolnosti tragedije se nastavlja danas nakon čega će protiv vozača uslijediti odgovarajuća kaznena prijava.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.