FOTO: U centru Rijeke automobil odletio u zrak, vozač podlegao ozljedama

Autor: G.R.

Svjedoci tvrde da su dijelovi automobila pri eksploziji odletjeli i do stotinjak metara od mjesta nesreće.

Jutros, oko 10.45 sati u centru Rijeke odjeknula je snažna eksplozija u kojoj je jedna osoba kritično ozlijeđena. Prema prvim informacijama riječ je o dostavnom vozilu marke Peugeot, u kojemu su bile prevožene boce za autogeno zavarivanje. Vozilo se kretalo na cesti od Delte prema Piramidi, a do nesreće je došlo tik pored gradskog parkinga.

Glasnogovornica PU primorsko-goranske, Mirjana Kulaš, rekla je da su krhotine uništenog automobila oštetile više vozila na parkiralištu, no osim vozača nema teže stradalih.

Svjedoci tvrde da su dijelovi automobila pri eksploziji odletjeli i do stotinjak metara od mjesta nesreće. Na mjesto događaja izašli su policija i vatrogasci, a kako doznajemo neke od boca nisu eksplodirale, pa je područje od 100 metara oko mjesta eksplozije evakuirano.

Vozač je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu gdje je oko 15 sati podlegao ozljedama.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.