FOTO: Policajac izvan službe pijan skrivio sudar u Zagrebu

Autor: hina

S 1,30 promila alkohola u krvi policajac je noćas oko 2 sata u Branimirovoj ulici naglo skrenuo u desno i udario u drugo vozilo čiji je vozač teško ozlijeđen.

Zagrebački policajac (29) noćas je izvan službe pijan skrivio sudar na križanju Branimirove ulice i Ulice javora u kojemu je teško ozlijeđen vozač “renault megana”, a lakše dvije putnice u tom automobilu.

S 1,30 promila alkohola u krvi policajac je izvan radnog vremena noćas oko 2 sata u Branimirovoj ulici kod križanja s Ulicom javora svojom “opel corsom” naglo skrenuo u desno i udario u stražnji dio “megana” koji je vozio 22-godišnji mladić. Taj je automobil naletio na rubni kamen, sletio s ceste i udario u stablo.

Vozač “megana” teško je ozlijeđen, a njegove suputnice u dobi od 19 i 20 godina lakše. Pomoć im je pružena u KB Dubrava.

Protiv policajca slijedi kaznena prijava zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i izazivanja prometne nesreće, a zbog nedoličnog ponašanja i novčana kazna. Prijeti mu i otkaz.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.