Foto: Facebook / Hitna uživo 194

(FOTO) PIJANI VOZAČ AUDIJA NALETIO NA HITNU: Vozač saniteta ga pokušao izbjeći, no završio u jarku. Više ozlijeđenih u teškoj nesreći kod Bjelovara

Autor: Dnevno.hr

Tri osobe ozlijeđene su u sudaru sanitetskog vozila i osobnog automobila u Maloj Pisanici u petak ujutro, priopćila je bjelovarska policija.

Nesreća se dogodila oko 6.45 sati kada je 30-godišnji vozač Audija skrenuo u lijevi prometni trak u trenutku kada je iz tog pravca nailazilo sanitetsko vozilo Peugeot bjelovarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak.

Kako bi izbjegao sudar, vozač saniteta skrenuo je ulijevo te je pri tome došlo do međusobnog udara desnim stranama vozila. Uslijed udara sanitetsko vozilo je odbačeno u lijevi putni jarak, dok se je Audi zarotirao i zaustavio na kolniku.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je 30-godišnjak bio pod utjecajem alkohola, dok je kod 33-godišnjaka reakcija na alkohol izostala.

U prometnoj nesreći svi putnici iz sanitetskog vozila su ozlijeđeni. Teške tjelesne ozljede zadobila je 40-godišnja putnica, dok su lakše ozlijeđeni 33-godišnji vozač i njegova 23-godišnja putnica.

Od 7.05 sati do 9.00 sati, promet na DC 28 bio je zatvoren te se je odvijao dionicom Mala Pisanica – Donja Kovačića – Veliki Grđevac.

Protiv 30-godišnjaka zbog počinjena kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“ iz članka 227. Kaznenog zakona, slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru.




Na Facebook stranici Hitna uživo 194 objavljene su fotografije teškog sudara.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.