FOTO: Na autocesti poginuo državljanin Srbije

Autor: hina

Nesreća se dogodila na 50. kilometru autoceste u smjeru istoka. Poginuo je 39-godišnji vozač vw passata talijanskih registracijskih oznaka, državljanin Srbije.

Zagrebačka policija izvijestila je o uzroku nesreće koja se dogodila sinoć oko 20 sati na autocesti A 3 kod Dugog Sela a u kojoj je poginuo 39-godišnji vozač vw passata talijanskih registracijskih oznaka, državljanin Srbije.

Vozač passata je skrenuo u lijevi prometni trak radi pretjecanja, a zatim se vraćao u desni prometni trak ne prilagodivši brzinu uvjetima na cesti i naletio na zadnji desni dio priključnog vozila kamiona Iveco srbijanskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 46-godišnji srbijanski državljanin. Kamion je u trenutku naleta započeo pretjecanje teretnog vozila ispred sebe i lijevim dijelom vozila bio je dijelom na lijevoj prometnoj traci.

Passat je u zanošenju sletio lijevo izvan kolnika gdje je naletio na dvostruku metalno zaštitnu ogradu i smjerokazni stupić koji se nalazi na mekom terenu gdje se passat i zaustavio.

Vozač je na mjestu poginuo a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.