FOTO: Mrtav pijan ubio majku razbivši joj glavu o zid staje

Autor: hina

Đurđevački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je ubio svoju majku.

Đurđevački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjim muškarcem zbog sumnje da je ubio svoju majku.

Koprivničko-križevačka Policijska uprava izvijestila je kako se osnovano sumnja da je 36-godišnjak jučer od 19,30 do 20,20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Kalinovcu, u Rastovoj Gredi, nakon svađe fizički napao svoju majku I.M (1942.), udarajući je šakama po tijelu i više puta glavom o zid staje. Od posljedica ozljeda žena je na mjestu preminula.

Prije nego što je napao majku, nasilnički se ponašao i prema svojoj 14-godišnjoj kćeri, koju je udarao šakama u glavu.

Osumnjičenik je odmah nakon dojave uhićen na mjestu počinjenja kaznenog djela. Alkotestom mu je utvrđeno 2,18 promila alkohola u krvi.

Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva osumnjičenik je danas uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Koprivnici.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.