FOTO: Masovna tučnjava Hells Angelsa s bosanskim bajkerima na Plesu

Autor: D.Ko.

Hells Angelsi planirali su privatnu zabavu večeras što je najvjerojatnije bio dovoljan povod za Gremiumse da napadnu svoje rivale.

Na ulazu u zagrebačku Zračnu luku oko 12,30 sati izbila je grupna tučnjava pripadnika dvije motociklističke skupine zbog čega je privedeno ukupno 15 osoba, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Od 15 privedenih desetorica su hrvatski državljani, a petorica njemački. U tučnjavi je lakše ozlijeđeno pet sudionika.

Prema prvim policijskim podacima tučnjava je izbila između pripadnika “bikerskih” skupina Gremium i Hells Angels, no prije dovršetka očevida ne žele govoriti kako je došlo do nereda ili koja ih je skupina izazvala.

Prema pisanju medija koji se pozivaju na izjave očevidaca članovi Hells Angelsa su ispred kafića u zračnoj luci čekali prijatelje iz Engleske kada su na njih nasrnuli pripadnici druge motociklističke skupine.




Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.