Ilustracija / Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

AUTOBOMBA U RIJECI!? PRONAĐENO TIJELO: Gorjela je plinska boca i kanister benzina! Vatrogasci spriječili katastrofu!

Autor: Zdenko Kovačević

Veliku katastrofu spriječili su danas opatijski vatrogasci kada su onemogućili raspamsavanje požara u kojem je gorio automobil, piše Novi list.

Gorjela je Mazda pick up, a nevolja je mogla biti u toliko veća što se u istoj nalazila boca plina i kanister benzina.

Incident se dogodio na području Lovrana, u Rezinama, a automobil je bio parkiran svega nekoliko metara od prvih kuća. Pored automobila u kojem je buknula vatra bilo je parkirano još nekoliko vozila, ali su na vrijeme uklonjena.

Nekoliko sati kasnije, policija je u creskom arhipelagu pronašla tijelo muškarca. Tijelo je pronađeno na zapaljenom plovilu.

Neslužbene informacije govore da su ova dva slučaja povezana. Muškarac čije je tijelo pronađeno bio je, navodno, vlasnik zapaljenog automobila, kao i vlasnik zapaljene brodice.

Nakon policijskog očevida bit će poznato više informacija o ovom slučaju. Prema riječima načelnika Lovrana Bojana Simoniča, prva informacija bila je da je riječ o autobombi.




Autor:Zdenko Kovačević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.