EVO ŠTO JE UČINILA KAD JE ČULA DA JE MATEJ MRTAV: Maja Sopta posljednja je osoba koju je Periš kontaktirao kobne noći

Autor: Dnevno.hr

Posljednja osoba s kojom je Matej Periš pokušao stupiti u kontakt bila je njegova prijateljica Maja Sopta, Splićanka koja zbog posla često boravi u Beogradu pa je dobro upoznata s noćnim životom grada.

Zbog svojih izjava na TV Prvoj koje su mnogima zvučale poprilično nelogično, mnogi su se zapitali laže li, a sada je, na svoj način, poručila da tuguje za prijateljem.

Sopta je nakon potvrde da je njegovo tijelo pronađeno na Adi Huji cijeli profil na Facebooku ‘obojala’ u crno.

Foto: Facebook Screenshot

Podsjetimo, Splićanka je novinarki tvrdila da je parkirala automobil na poledici dan prije Nove godine, kada poledice zbog tople zime nije ni bilo. Također je tvrdila da je, kada ju je Matej zvao u 22.39, išla u restoran jer je bila bolesna i imala je temperaturu, a isti restoran je otvoren do 23 sata.

Nadalje, ono što je dodatno potaknulo sumnju je njezina izjava kako uopće nije znala da Periš dolazi u Beograd. No, djevojka poginulog mladića nedavno je tvrdila da je Matej zajedno s prijateljima mjesecima unatrag planirao putovanje u Beograd uoči Nove godine.

A prvotno je negirala da je sa Matejem imala kontakt u noći u kojoj je nestao. Tvrdila je da ju je zvao, ali se nije mogla javiti…

SAZNAT ĆEMO JE LI MAJA SOPTA GOVORILA ISTINU? Na red dolazi dokaz koji može otkriti okolnosti Matejevog nestanka: ‘Procedura bi se mogla ubrzati’




Tijelo Mateja Periša, Splićanina koji je pronađen nakon više od mjeseci intenzivne potrage, biti ispraćeno iz crkve svetog Ante u Beogradu za Split, gdje će mladić biti sahranjen.

Nenad Periš, otac preminulog Mateja, rekao je da će sahrana Mateja biti tiha u krugu najuže obitelji i rodbine.




“Svi oni koji budu željeli mogu se u svom srcu i svojoj duši oprostiti od našeg Mateja”, rekao je otac za Slobodnu Dalmaciju.

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.