MUP

SMRSKANI AUTOMOBILI, VATROGASCI MORALI REZATI LIM: Dvoje poginulih, troije ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći kod Karlovca

Autor: Dnevno

Do velike prometne nesreće došlo je oko 16 sati i 30 minuta u Karlovcu u kojoj je poginulo dvoje ljudi. Policija javlja da je do nesreće došlo u mjestu Tušilović na cesti DC-1 kod kućnog broja 36/A.

Osim dvoje poginulih, tri su osobe ozlijeđene.  Promet je u prekidu i ide obilazno preko mjesta Ladvenjak.

U tijeku je očevid.

Kako neslužbeno doznaje KAportal u automobilu Mercedes talijanskih registracijskih oznaka nalazili su se državljani Bosne i Hercegovine koji su išli iz pravca Karlovca. U drugom automobilu marke Chevrloet karlovačkih registracija navodno su bili otac i sin koji su na mjestu poginuli.

Među ozlijeđenima je i 14-godišnje dijete, a najteže ozlijede zadobio je vozač Mercedesa i nije poznato je li u životnoj opasnosti.

Na intervenciju su pozvani i vatrogasci karlovačkog JVP-a koji su rezati lim smrskanog Mercedesa kako bi unesrećene izvukli iz vozila.

Uskoro opširnije…




 

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.