Foto: Luka Gerlanc / CROPIX/Ilustracija

DVIJE TEŠKE NESREĆE NA A1: Ima više ozlijeđenih, stvorile su se kolone od dva kilometra

Autor: Dnevno.hr

Hrvatski autoklub (HAK) danas je izvijestio da je pojačan promet na važnijim cestama, gradskim cestama i obilaznicama, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te pojedinim graničnim prijelazima.

Povećana je gustoća prometa između Zagreba i Zadra u oba smjera.

Zbog prometne nesreće na 297. km između čvora Pirovac i PUO Pristeg u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h. Kolona vozila je oko dva kilometra.

Kako navodi policija, radi se o dionici A1 Pristeg-Pirovac u smjeru Zagreba, gdje je došlo do dvije prometne nesreće. U prvoj su sudjelovala dva vozila hrvatskih registracija, a nedaleko na istoj prometnici došlo je do druge nesreće s dva vozila stranih registracija.

PU Zadarska navodi da je ozlijeđeno više osoba, među kojima su putnici i vozači, a težina njihovih ozljeda u ovom trenutku nije poznata. Ozlijeđeni su prevezeni u obližnje bolnice, a očevid je u tijeku.

Povećana je gustoća prometa između Kikovice i Bosiljeva II u oba smjera, a na čvoru Matulji u smjeru Istre / Opatije kolona je oko jedan kilometar.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.