Đurđevac: Četverogodišnjak preminuo nakon što je pao s prikolice traktora

Autor: Dr. K.

Na prikolici su se prevozile bale sijena a dječak se vozio s bakom. Došavši ispred kuće, baka je sišla s prikolice kako bi otvorila vrata. U tom je trenutku dječak najvjerojatnije skočio za bakom i pao pod kotač prikolice koji ga je pregazio.

Teška tragedija dogodila se u petak oko 17 sati u selu Hampovica u blizini Đurđevca kada je četverogodišnji dječak preminuo od posljedica koje je zadobio u padu s prikolice traktora.

Kako piše 24 sata, na prikolici su se prevozile bale sijena a dječak se vozio s bakom. Došavši ispred kuće, baka je sišla s prikolice kako bi otvorila vrata. U tom je trenutku dječak najvjerojatnije skočio za bakom i pao pod kotač prikolice koji ga je pregazio.

Četverogodišnjak je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Koprivnici gdje je uprkos naporima liječnika preminuo.

Prema neslužbenim informacijama, traktor je vozio djed stradalog dječaka, a vraćali su se s obližnje njive. Otac dječaka vozio je drugi traktor i bio je iza njih te je sve vidio.

Autor:Dr. K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.