Foto: DVD Popovača

DRAMATIČNO SPAŠAVANJE IZ AUTOMOBILA, ZAVRŠIO NA KROVU! Prava drama odvijala se u mjestu: Čovjek ležao na krovu s unutarnje strane vozila

Autor: L.B.

Nakon nesreće koja se dogodila u ponedjeljak poslijepodne, u Popovači je nastala prava drama.

Naime, nakon što je vozač automobila izletio u kanal i prevrnuo se na krov oko 16.30 sati, u pomoć su pozvani vatrogasci kako bi spasili unesrećene iz vozila, javlja Danica.

Odmah po promptnom dolasku na mjesto nesreće, uočili su vozača kako s unutarnje strane vozila leži na krovu te ne može izaći van.

Unesrećena osoba u šoku

Hidrauličkim alatom uspjeli su osigurati prolaz te su savijanjem naslona zadnje klupe s osobljem hitne pomoći unesrećnog izvukli i odnijeli u vozilo hitne.

“No, unesrećena osoba je od šoka rekla kako je još netko ostao zarobljen u vozilu. Pomoću sajle i kamiona okrenuli smo automobil i uvjerili se da unutra više nema nikoga”, otkrili su vatrogasci.

Autor:L.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.