Ilustracija

DRAMA U VUKOVARU: Stanar bacio televizor kroz prozor i umalo pogodio prolaznika

Autor: Hina

Hodajući nogostupom uz stambenu zgradu u vukovarskoj Olajnici, 64-godišnji prolaznik u ponedjeljak je umalo ozlijeđen kada mu je kraj glave proletio televizor, doznaje se u policiji.

Prolaznik je neobičan događaj prijavio policiji koja je ubrzo privela 58-godišnjaka osumnjičenog da je televizor bacio kroz prozor tijekom obiteljske svađe.

“Utvrđeno je kako je 58-godišnjak uslijed kraćeg verbalnog sukoba u obitelji kroz prozor stana na trećem katu stambene zgrade u ulici Olajnica u Vukovaru izbacio televizor, pripadajući kabel i uređaj za prijem digitalnog signala koji su pali neposredno uz glavu i tijelo 64-godišnjaka”, navodi se u policijskom priopćenju.

Uz kaznenu prijavu za dovođenja u opasnost 58-godišnjak je u ponedjeljak oko 21 sat predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Zbog jake bure zabranjen promet kod Senja za motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.