Ilustracija, foto: pixabay

DRAMA U VINKOVCIMA! Policajka u nužnoj obrani upucala provalnika!

Autor: Dnevno

U jutarnjim satima u Vinkovcima se dogodilo razbojništvo u jednog trgovini mješovitom robom prilikom čega je vinkovačka policajka ranila 30-godišnjaka koji ju je napao kada ga je zatekla i pokušala spriječiti da provali u trgovinu, doznaje se u policiji.

Kako bi otklonila napad, policajka je “u nužnoj obrani uporabila vatreno oružje, pri čemu je napadač zadobio prostrijelnu ranu”, izvijestila je vukovarsko-srijemska policijska uprava.

Ostali policajci koji su se našli na mjestu događaja odmah su pozvali hitnu medicinsku pomoć kojom je 30-godišnji provalnik prevezen u vinkovačku bolnicu i tamo hospitaliziran, prenosi Dnevnik.hr.

Kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, proveden je očevid koji je vodila zamjenica vukovarskog županijskog državnog odvjetnika.

Uskoro opširnije!

 

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.