Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija

DRAMA U MEĐIMURJU: Maloljetnica napala djelatnice Centra za socijalnu skrb. Razbila im stražnje staklo službenog vozila

Autor: Dnevno

Maloljetna djevojka u petak je u Kotoribi hladnim oružjem mahala prema djelatnicama Centra za socijalnu srkb Prelog te oštetila njihovo službeno vozilo, a zbog incidenta je pozvana policija, piše Dnevnik.hr.

Kako je rekla međimurska policija, tijekom obavljanja redovnih poslova djelatnika Centra za socijalnu skrb maloljetnica s područja Međimurske županije je prema djelatnicama Centra, u dobi od 26 i 46 godina, mahala hladnim oružjem i time ih spriječila u obavljanju službene radnje iz njihove nadležnosti. Nakon toga je razbila stražnje staklo službenog vozila. Nasreću, djelatnice Centra nisu ozlijeđene.

Hladno oružje koje je koristila navodno je bila sjekira, ali to su neslužbene informacije.

Iz policije su poručili da prema maloljetnici će zbog počinjena kaznenih djela prisila prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari biti podneseno posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.