Došao po plaću, pa ga pretukli vlasnik tvrtke i njegov sin

Autor: dnevno.hr

Radnik je došao potraživati neisplaćene plaće u iznosu oko 20 tisuća kuna, a vlasnik tvrtke i njegov sin prvo su se verbalno sukobili s njim, a zatim ga i pretukli.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. lipnja u krugu kamenoklesarskog pogona „Stroligo kamen i graniti“ oko 15 sati u mjestu Blaškovići, Općina Kršan Đ.S. (31) i Đ.S. (56) došli u sukob s uposlenikom I.B. (45) oko neisplate plaća, javlja Regional express. Nakon verbelnog sukoba, fizički su ga napali i nanijeli mu teške tjelesne ozljede.

Navodno je riječ o ocu i sinu, koji su vlasnici kamenoklesarske firme. I.B. je zadobio više prijeloma rebara, a u utorak otpušten iz Opće bolnice Pula. Protiv istih slijedi podnošenje kaznenih prijava redovnim putem za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Jutarnji list piše kako je riječ o neisplaćenim plaćama u iznosi oko 20 tisuća kuna.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.