Foto: Instagram/CROPIX/Ilustracija

‘DOŠAO JE VIDJETI DJECU, IZUDARAO ME PRED NJIMA METALNIM UTEZIMA!’ Nasilnik izlazi iz zatvora, nesretna žena tvrdi da Centar na nju vrši pritisak

Autor: Dnevno.hr

Stravična priča o zlostavljanju i napadu na mladu ženu od strane oca njezine djece širi se društvenim mrežama, nakon što ju je objavila novinarka Ivana Paradžiković.

“Taj dan je došao vidjeti djecu, rekla sam im da se zabave s tatom. Zvao me da se vratim po vrećicu. Unutra su bili utezi kojima me udarao”, ispričala je Mihaela za 24sata, u strahu jer nasilnika puštaju

Ona kaže kako prije braka nije bio nasilan, a onda je u braku počelo psihičko i ekonomsko nasilje.

Izlazi uskoro iz zatvora, a Centar navodno vrši na nju pritisak

“Ja sam ga ostavila i preselila sam se s djecom. Imao je pravo viđati ih”, navela je.

Sve je eskaliralo kada ju je gotovo ubio 2019., udarajući ju po glavi metalnim utezima pred maloljetnom djecom.

Bivši suprug gotovo ju je ubio 2019. udarajući je metalnim utezima pred maloljetnom djecom.

Nasilnik je dobio četiri godine i deset mjeseci zatvora, a izlazi za godinu i dva mjeseca, no Mihaela se suočava s drugim problemom. Naime, kaže kako su već počeli pritisci Centra za socijalnu skrb.




‘Upravo Centar mu odao moju novu adresu’

“Vrše pritisak na mene, zvuči nevjerojatno, ali pitaju me što ću s djecom jer on izlazi i zna gdje sam”,  ispričala je i dodala:

“Promijenila sam prezime, seljakala se po Zagrebu i Hrvatskoj, a prvi put je upravo Centar njemu odao moju novu adresu jer su dostavili te podatke u spis, uz napomenu da više nisu nadležni za nas kad smo se preselili. On ima uvid u spis i tako je vidio gdje smo se točno preselili”, ispričala je  Mihaela nevjerojatnu priču o nasilnom suprugu.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.