Dobio 25 godina zatvora zbog ubojstva partnerice

Autor: hina

Đokić je ubio Kezele jer ona više nije htjela živjeti s njim, a tvrdnju da ju je kanio usmrtiti potkrjepljuje činjenica što je metalnu šipku i nož prije ubojstva skrio pod pokrivač na postelji.

Na županijskom sudu u Puli danas je 58-godišnji Milisav Đokić iz mjesta Bonaca, pokraj Poreča, proglašen krivim za ubojstvo partnerice, 47-godišnje Lidije Kezele iz Fažane, te nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od 25 godina.

Optužen je da je 11. svibnja ove godine oko 17 sati Lidiju Kezele na postelji u spavaćoj sobi u svojoj kući u Bonacima udario metalnom šipkom, a zatim joj nožem zadao desetak uboda u vrat te dva puta u ramena i nadlakticu.

Od posljedica teških ozljeda Kezele je nekoliko sati poslije umrla u pulskoj bolnici.

Tijekom dokaznog postupka Đokić je u svojoj obrani priznao ubojstvo, ali ne i teško. Inače, Đokić je ubio Kezele jer ona više nije htjela živjeti s njim, a tvrdnju da ju je kanio usmrtiti potkrjepljuje činjenica što je metalnu šipku i nož prije ubojstva skrio pod pokrivač na postelji.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.