Tomislav Miletic/PIXSELL

Detalji brutalnog ubojstva na Volovčici! Majka otkrila da su David i Kristina bili na ‘oproštajnoj’ večeri

Autor: Dnevno.hr

Majka ubijene bila je na vještačenju na policiji u Heinzlovoj vezano uz vozilo, a obdukcija je u tijeku te su joj kazali kako će je o svemu obavijestiti

Devetnaestogodišnji David Komšić i ubijena osamnaestogodišnja Kristina K. navodno su večer prije ubojstva bili na ‘oproštajnoj’ večeri u rastoranu Nocturno u Skalinskoj. Par se znao još iz osnovne škole i već su par puta prekidali, ispričala je majka ubijene no kazala kako je on izbjegavao dolaziti u njihov dom dok je ona bila kod kuće. Majka ubijene Kristine kazala je i kako je njezina kćer bila u vezi s dobrostojećim i ‘nešto starijim’ arhitektom rodom iz Pule koji živi na Trešnjevci. Otkrila je i da je Kristina bila trudna dva mjeseca.

Kazala je kako ga nije nikad upoznala, no navodno se njezina kći s njim provodila po Opatiji.

Majka ubijene bila je na vještačenju na policiji u Heinzlovoj vezano uz vozilo, a obdukcija je u tijeku te su joj kazali kako će je o svemu obavijestiti.

U međuvremenu saznalo se kako je 19-godišnji David nakon ubojstva otrčao kući na drugom kraju iste četvrti, a nož je bacio u kontejner u Vukovarskoj.

‘Zovite hitnu, zovite policiju’, kazao je čim je utrčao u kuću, a potom se sam predao u policijsku postaju, piše Jutarnji list.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.