foto: eZadar/screenshot

Darko Kovačević Daruvarac ponovno završio u pritvoru! Evo što je sad skrivio

Autor: Dnevno

Zadarska policija oglasila se o prometnoj nesreći koja se u četvrtak rano ujutro dogodila na području Zapužana kod Benkovca, navodeći da će 32-godišnjeg vozača, za kojega mediji navode kako je riječ o Darku Kovačeviću Daruvarcu koji na slobodi čeka pravomoćnost presude od pet godina zatvora zbog premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, privesti zbog niza prometnih prekršaja.

“Nakon završetka kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici Policijske postaje Benkovac, 32-godišnjak će uz Optužni prijedlog zbog sumnje u počinjenje više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru”, odgovaraju iz PU zadarske na, kako kažu, mnogobrojne medijske upite vezano za prometnu nesreću koja se na području Zapužana dogodila oko 4.30 sati.

 Ne navodeći identitet osumnjičenoga, već samo njegovo godište, u policiji kažu kako ga sumnjiče za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, kao i odbijanje podvrgavanja alkotestiranju i testiranju na opojne droge te nekorištenje sigurnosnog pojasa.

Inače, brojni portali cijeli dan pišu kako je 32-godišnji Darko Kovačević Daruvarac jutros pušten iz bolnice i odveden u PU zadarsku, gdje je u tijeku kriminalističko istraživanje kojim se kane otkriti okolnosti koje su dovele do nesreće, pa i ona tko je vozio Audi zadarskih registracija koji je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste i udario u zaštitni zid.

Portali neslužbeno navode kako je Darko Kovačević Daruvarac u nesreći lakše ozlijeđen, a s njim je u automobilu navodno bio i 27-godišnjak.

Kovačević je početkom travnja pušten iz istražnog zatvora u Zadru gdje je završio zbog prijetnji 24-godišnjaku u jednom zadarskom kafiću, ali kako je taj oštećenik povukao prijedlog za progon te nije bilo procesnih uvjeta za daljnje vođenje kaznenog postupka, Kovačević je pušten na slobodu.

Nakon verbalne prijetnje 24-godišnjaku, koji je to odmah prijavio policiji, Darko Kovačević Daruvarac noć je proveo u pritvoru, a motiv verbalnih prijetnji  i fizičkog nasrtaja, u kojemu 24-godišnjak nije ozlijeđen, navodno su bile objave i komentari na društvenim mrežama vezane uz Kovačevićev napad i premlaćivanje 18-godišnje Zadranke L. G., za što je Daruvarac nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.