Crni početak vikenda: U prometu poginule četiri osobe

Autor: Hina/dnevno.hr

Nekoliko prometnih nesreća dogodilo se noćas i jutros na hrvatskim cestama, a uzrok im je uglavnom neprilagođena brzina. Poginuli su mladi vozači.

U Sisku poginuo 23-godišnji vozač

U prometnoj nesreći koja se jutros oko 4,40 sati dogodila u Sisku, u Ulici J.J.Strossmayera, smrtno je stradao 23-godišnji vozač iz Siska, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Do nesreće je došlo kada je 23-godišnji vozač, vozeći osobni automobil prema središtu Siska zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, koje je sletilo na travnjak te udarilo u stablo. Od siline udarca stablo se srušilo, a vozilo se prevrnuo na krov.

Vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće, navodi policija.

Kod Gračaca poginuo 25-godišnji vozač

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas na državnoj cesti D1 na području Gračaca, poginuo je 25-godišnji vozač iz Gračaca, dok su tri osobe teško ozlijeđene, izvijestila je jutros Policijska uprava zadarska.

Policija navodi kako se nesreća dogodila oko 23,55 sati, kada je osobno vozilo „Mitsubishi lancer“ zadarskih oznaka, kojeg je iz smjera Gračaca prema Udbini vozio 25-godišnji vozač, sletjelo s kolnika .




Utvrđeno je da je vozač zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom koje je sletjelo s kolnika te se prevrnuo. Pri tome smrtno je stradao 25-godišnji vozač, a 29-godišnji, 28-godišnji i 30-godišnji putnici u automobilu su teško ozlijeđeni te su prevezeni u Opću bolnicu Zadar.

Kod Gospića poginuo tridesetogodišnji vozač

Tridesetogodišnji vozač poginuo je u nesreći koja se u tri sata ujutro dogodila na državnoj cesti D25 nedaleko od mjesta Trnovačko Novoselo, kraj Gospića.




Suvozač i još jedan putnik prošli su samo s lakšim ozljedama. Sumnja se kako je vozač sletio s ceste zbog prevelike brzine. Očevid je u tijeku.

Ivanić Grad: u prometnoj nesreći poginula biciklistica

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5,45 sati u Ivanić Gradu poginula je biciklistica, izvijestila je zagrebačka policija.

Policija navodi kako se nesreća dogodila u Jalševečkoj ulici, kada je osobni automobil naletio na biciklisticu, koja je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće.

Očevid o okolnostima nesreće je u tijeku.

Četiri osobe ozlijeđene u sudaru autobusa i osobnog vozila

Četiri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 6,47 sati na državnoj cesti A1 na 22. kilometru u smjeru Karlovca, kod čvora Jastrebarsko, izvijestila je zagrebačka policija.

Na A1 kod Jastrebarskog sudarili su se osobno vozilo i autobus, a ozlijeđeni su prevezeni u Opću bolnicu Karlovac, navodi policija. Prema prvim informacijama iz karlovačke bolnice ozlijeđeni nisu životno ugroženi.

Promet na toj dionici A1 odvija se jednim prometnim trakom.

Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.