28.08.2009., Porec - Vlado Gavric (57) zvan Kocka napao je nozem Miru Lj. (49) ispred vinoteke na krizanju Decumanusa i ul. Vladimira Nazora u Porecu. U nekoliko navrata izbo ju je nozem. Zena je od ozljeda preminula prije dolaska hitne pomoci. Photo: Hajrudin Merdanovic/24sata

BURNE REAKCIJE RODITELJA: ‘Osoba je liječena na psihijatriji, napadao je i ranije!’

Autor: Dnevno

Nuša Bunić (23) danas je osuđena na 12 godina zatvora za ubojstvo bivšega dečka Nikole Tureka. U to se ubraja i vrijeme koje je od 2017. do danas provela u pritvoru. Osumnjičena se branila samo pisanim putem, a sud je njezinu obranu proglasio nelogičnom, odnosno, kontradiktornom, dok su psihijatri ustvrdili kako Nuša  ima granični poremećaj ličnosti.

Evarazdin/Facebook

 

Nakon presude uslijedile su burne reakcije roditelja obaju strana. Majka osuđene Nuše Bunić optužila je novinare za pritisak medija na sud i zaprijetila novim ”viđanjima na sudu”, prenosi Dnevnik.hr.

“Slušam vas, ja sam majka. Ostavite me. Zbog čega samo izjave i obrana jedne strane? Gdje je druga strana? Ovo što ste vi napravili… Imam crno na bijelo, ništa više neću štedit, nikoga, imam dokumenta”, vikala je novinarima Nušina majka.

“Znate li išta o Nikoli Tureku osim ovoga što je rečeno? Zašto njegovi ne govore sve? Zašto su skrivali puno toga? Postoje svjedoci, postoji puno toga što nije tu rečeno…”, iznervirano je prisutnim novinarima vikala majka osuđene.


Psihijatrijska dokumentacija...”, nadopunio ju je otac osuđene, “…Čovjek je liječen na psihijatriji

Pokušaj njegovog samoubojstva, pokušaj napada na više djevojaka.” govori majka. “Ovo je linč koji nije viđen na svijetu, a ne u Hrvatskoj, sram vas bilo!”, poručio je novinarima otac.

“Osoba je liječena na psihijatriji, napadao je i ranije, sve ćete dobiti dokumentirano. Sve je priloženo, no na vaš je pritisak ovako odlučeno”, rekao je Nušin otac. “Ovo je rezultat vaših aktivnosti, Šljivančanin je dobio pet godina za cijelu Ovčaru. Sram vas bilo”, vikao je na novinare.

Otac ubijenog Nikole Tureka kazao je da mu niti jedna presuda ne može vratiti sina. “Ne bih o roditeljima Bunić, oni su sve rekli o sebi”, poručio je vidno potresen.

Podsjetimo, Nuša Bunić  osuđena je zbog optužbe da je 15. lipnja 2017. u Varaždinu ubola Nikolu Tureka (30) u lijevu stranu vrata i tako mu prerezala karotidnu arteriju. Dok je ona bježala s mjesta događaja, Turek se uspio odvesti u grad gdje ga je pronašao prolaznik i odvezao u OB Varaždin gdje je dva dana kasnije oštećenik preminuo od moždanog udara.

Autor:Dnevno
loading...
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.