ilustracija/arhiva

BIZARAN SLUČAJ U ISTRI: Čovjeka prignječio traktor, a policajci koji su žurili u pomoć sletjeli s ceste

Autor: Dnevno

Osamdesetšestgodišnji muškarac iz Šišana, u općini Ližnjan, ozlijeđen je nakon što ga je u utorak popodne prignječio traktor u dvorištu njegove kuće, izvijestila je istarska policija, koja je potvrdila i da je policijsko vozilo na putu do mjesta nesreće sletjelo s kolnika, ali da nijedan policajac nije stradao.

Policija je dojavu o tom nesretnom slučaju u kojem je 86-godišnji muškarac ostao zarobljen pod traktorom, zaprimila u 15 sati i 12 minuta, a na mjesto nesreće, osim policije, krenuli su i vatrogasci te vozilo Hitne pomoći.

“Još nije poznata težina ozljede stradalog muškarca. Utvrđuju se okolnosti tog događaja. Činjenica je da muškarac nije upravljao traktorom, već je nešto radio, odnosno popravljao na traktoru, nakon čega se traktor pokrenuo i prešao preko njega”, izjavila je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.

Potvrdila je i da je na putu za Šišan, kod skretanja za mjesto Jadreški, policijsko vozilo sletjelo s kolnika, no da nijedan policajac nije stradao u toj nesreći. Istraga je u tijeku.

Inače, u spašavanju starca sudjelovao je i policajac izvan službe koji živi u susjedstvu i koji je s drugim susjedom uspio pomaknuti traktor i osloboditi  stradaloga.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.