Screenshot

BIZARAN NAPAD U RIJECI: Napadača zaključao u automobilu

Autor: Dnevno

Zoran Šegota iz Rijeke od jučer je u riječkom zatvoru, pod sumnjom da je susjedu u Ulici Ede Jardasa prijetio povećim nožem.

Slučaj zbog kojeg je 52-godišnji Šegota završio zbio se u utorak nešto poslije osam sati ujutro, tek što je izašao iz zgrade u riječkoj Marčeljevoj dragi. Još se rasvjetljava pozadina događaja, no prema dosadašnjim saznanjima, Šegota je tada susreo jednog svog susjeda te mu rekao da ima nešto za njega.

Malo kasnije, kada je muškarac ušao u svoj automobil, Šegota je ušao za njim. Sjeo je na suvozačevo mjesto, te iz ruksaka izvadio nož, oštrice od oko 30 centimetara, te ga uperio u susjeda, piše Novi list.

Ovaj se pak brzo snašao, iskoristio je trenutak napadačeve nepažnje i uspio izaći iz automobila. Nakon toga je Šegotu zaključao u autu, te je on tako dočekao i policiju koja je ubrzo stigla.

Šegoti je nož oduzet, on je uhićen, a nakon okončanog policijskog kriminalističkog istraživanja i ispitivanja u policiji, priveden je pred suca istrage Županijskog suda u Rijeci, Vladu Bosnera. Sudac je prihvatio prijedlog tužiteljstva i Šegoti odredio istražni zatvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao utjecati na svjedoke.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.