Wikipedia

Bivšim ljubavnicama mora dati 16 tisuća eura

Autor: Dnevno

67-godišnji Enver Velić iz Nove vasi kod Poreča mora svojim bivšim ljubavnicama vratiti 10.500 eura, koliko su mu posudile, jer će inače morati godinu dana u zatvor. Nijekanje očitih činjenica bit će mu još skuplje, budući da mora pored glavnice platiti još i 5800 eura kamata. Sud je utvrdio da nije govorio istinu o svom imovinskom stanju, zaposlenju i obrazovanju”, pišu Primorske novice ističući da je presuda postala pravomoćna. “Prvi put mu je žalba uspjela proći, drugi put ne.

Riječ je o slučaju o kojem je Glas Istre  pisao lani pitajući se je li Velić naivac ili žigolo. “Sutkinja Jožica Živec Umek je naime utvrdila, da 67-hodišnji Enver Velić iz Nove vasi kod Poreča nema stalno boravište u Njemačkoj, kako se hvalio, da prema podacima tajlandskog Interpola nikada nije stupio na tajlandski teritorij, da nije primatelj ni njemačke ni hrvatske mirovine, da njegovu ocu nije ime bilo Slavko, nego Ejub i da nikada nije pohađao pomorsku školu u Bakru i pomorski fakultet u Rijeci, a kamoli da bi ih završio. Na činjenice koje mu je sutkinja pročitala iz službenih isprava iz Hrvatske, Njemačke i Tajlanda, odgovarao je tek da nema što reći, da se radi o apsurdima i da se tome može samo nasmijati. ‘Od čega onda živim, ako nemam mirovinu?’, pitao je sutkinju”, izvješćuju Primorske novice.

Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.