Bivša miss Hrvatske Maja Cvjetković bez dečka godinu dana: Kontroverzni drniški poduzetnik mora u zatvor!

Autor: M. Marić

Svestrani poduzetnik i vlasnik vodičkog hotela Punta u zagrebačkom se Remetincu nalazi od 1. rujna, nakon čega će biti upućen u jednu od hrvatskih kaznionica.

Andrija Kević, 47-godišnji poznati drniški poduzetnik i vlasnik vodičkog Hotela Punta, od 1. rujna služi zatvorsku kaznu u zagrebačkom zatvoru Remetinec, za Jutarnji list službeno je potvrdio sudac Branko Ivić, glasnogovornik Županijskog suda u Šibenik.

Slučaj je star 17 godina, a riječ je o financijskim malverzacijama u splitskom Mesoprometu. Tijekom istažnog postupka okrivljenik je već proveo šest mjeseci u splitskom pritvoru pa mu je to u kojem će sada provesti još šest mjeseci.

Svestrani poduzetnik i vlasnik vodičkog hotela Punta u zagrebačkom se Remetincu nalazi se od 1. rujna, nakon čega će biti upućen u jednu od hrvatskih kaznionica. Poduzetnika se tijekom godina povezivalo s brojnim aferama, a posljednje dvije godine pažnju je plijenio zbog veze s Majom Cvjetković (29), bivšom Miss Hrvatske.

Autor:M. Marić
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.