Babina Greda: smrtno stradao desetogodišnji dječak

Autor: Hina/dnevno.hr

Desetogodišnji dječak smrtno je stradao od puščanog hica igrajući se na tavanu obiteljske kuće u Babinoj Gredi nedaleko Županje.

Desetogodišnji dječak smrtno je stradao od puščanog hica igrajući se na tavanu obiteljske kuće u Babinoj Gredi nedaleko Županje, potvrdila je u nedjelju navečer istražna sutkinja Županijskog suda u Vukovaru Jadranka Kurbel.

Prema riječima sutkinje Kurbel, uz dječaka se na tavanu nalazilo još nekoliko djece te se u jednom trenutku začuo pucanj. Dječak je preminuo u dvorištu obiteljske kuće, dok se čekalo vozilo hitne medicinske pomoći.

Na mjestu nesreće u tijeku je policijski očevid dok će točan uzrok smrti dječaka biti poznat nakon obdukcije koja će se obaviti u ponedjeljak.

Na tavanu su se igrala, prema prvim podacima Policijske uprave vukovarsko-srijemske, trojica dječaka, prijatelja i susjeda u dobi između 10 i 11 godina. Iz puške je opalio 11-godišnji dječak M.K. u čijoj se roditeljskoj kući i dogodila tragedija. Hicem pogođeni 10-godišnjak preminuo je u dvorištu.

Autor:Hina/dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.