Ilustracija / Damir Krajac / CROPIX

AUTOM SE ZALETJELA U KAFIĆ! Jedna osoba poginula, četvero ozlijeđenih

Autor: Z.G./Dnevno.hr/Hina/N1

U prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu, 14. prosinca oko 23.45 sati, u Ulici Zelenice u Labinu, jedna je osoba poginula, a četiri su ozlijeđene. Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjakinja pod utjecajem alkohola od 1.37 promila upravljala automobilom VW Polo, pulske registarske oznake, kolnikom Ulice Zelenice.

Dolaskom do raskrižja s Ulicom Matije Vlačića, vozačica je zbog neprilagođene brzine kretanja udarila u desni nogostup, a potom je prešla preko obje prometne trake, popela se na nogostup s lijeve strane te je prednjim dijelom vozila probila metalnu konstrukciju zatvorene terase ugostiteljskog objekta i udarila u grupu posjetitelja.

Zbog zadobivenih ozljeda, liječnička pomoć pružena je trojici muškarca i dvjema ženama. Nažalost, u 1.05 sati policija je zaprimila obavijest hitne medicinske pomoći da je zbog zadobivenih ozljeda preminuo 34-godišnji muškarac.

Njegovo tijelo prevezeno na po nalogu nadležnog državnog odvjetnika na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije. U riječkoj bolnici utvrđeno je kako su 32-godišnjakinja i 31-godišnjak teže ozlijeđeni, dok je u pulskoj bolnici liječnička pomoć pružena 27-godišnjakinji i 29-godišnjaku koji su lakše ozlijeđeni.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, policija je uhitila 28-godišnju vozačicu te se nad njom provodi kriminalističko istraživanje.

Autor:Z.G./Dnevno.hr/Hina/N1
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.