Foto: Guliver Image/ Francis Dean/Dean Pictures/Ilustracija

‘CIJELA SRBIJA PLAČE!’ Dva srpska mladića zvjerski ubijena u Danskoj: Jednom prerezan vrat, drugi uboden u srce

Autor: Dnevno.hr

Petar M. Stešević (17), mladić porijeklom iz Crne Gore i njegov najbolji prijatelj N.Š. (18) porijeklom iz okoline Čačka, ubijeni su u ponedjeljak 300 metara od kuće u Danskoj, u kojoj je Petar živio s obitelji kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala skupina mladića.

Petrov otac, Nenad Stešević, s tugom u glasu je u svojoj ispovijesti za Kurir ispričao da ništa nije slutilo na ovakav zločin i da je Petrova majka samo nekoliko minuta prije ubojstva razgovarala sa sinom.

“Sve se dogodilo 300 metara od naše kuće ovdje, on je navečer izašao s dva prijatelja, N.Š. i jednim momkom iz Danske. Majka ga je zvala i rekao joj je samo da je krenuo kući, a bio je baš blizu i kad se nije pojavio, ona ga je ponovo zvala, ali nije odgovarao. Onda je nazvala policija i rekla da se desilo najgore”, rekao je Petrov otac.

Ubijeni mladić bi za tri mjeseca napunio 18 godina, bavio se sportom, a s momkom koji je bio s njim druži se čitav život. Obojica su rođena u Danskoj.

Jedan uboden nožem u srce, drugom su prerezali vrat

“Istrage je u tijeku i nismo sigurni što se točno dogodilo”, rekao je otac Nenad. Prema pisanju danskih medija, napala ih je skupina mladića koji nisu državljani te zemlje.

Petar Stešević uboden je nožem u srce, N.Š. su napadači prerezali vrat, dok je Danac prošao s ubodnim ranama u nozi, prenijeli su tamošnji mediji.

‘Svi smo mi Srbi, znam da plaču Srbija i Crna Gora’

No, kako navodi Kurir, jedan od napadača ipak je bio poznat ubijenim mladićima,  a policija intenzivno radi na rasvjetljavanju ovog slučaja. Petar je inače, druga generacija Steševića koja je rođena u Danskoj, a Nenad kaže da je on Srbin iz Kotora.




“Ja sam rođen u Kotoru, moji na sjeveru Crne Gore, ali svi smo mi Srbi. Zato znam da zbog Petrove smrti plaču cijela Srbija i Crna Gora”.

 




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.