ČETVERO DJECE I ŽENU ODVEO NA MORE! Progovorile kolege monstruma: ‘Bio je marljiv i vrijedan čovjek, ali u posljednje vrijeme se povukao’

Autor: Dnevno.hr

Vijest o masovnom ubojstvu na Cetinju, gdje je jučer ubijeno 11 osoba, šokirala je regiju, ali i ljude koji su radili s pomahnitalim ubojicom Vukom Borilovićem u Nacionalnom parku Lovćen.

“Vuk je više od pet godina radio u Nacionalnom parku, a bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka. Bio je marljiv i vrijedan čovjek, ali u posljednje vrijeme je bilo upadljivo da se povukao, bio je kao usamljeni vuk.

Došao bi na posao, napravio što treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i prijatelj. Pomagao je onima koje je volio, a koga nije volio… To se na njemu vidjelo”, ispričao je kasno sinoć jedan od Borilovićevih kolega koji je dodao kako ovakav masakr može biti samo rezultat pomračenja uma.

Imao je četvero djece

A što je točno bio povod nezapamćenom zločinu otkrit će istraga.

U međuvremenu crnogorski mediji pišu kako je nekoliko dana prije tragičnog događaja ubojica suprugu i četvero djece odvezao u jedan grad na crnogorskom primorju, da bi se potom vratio u rodni grad.

Očito je u svojoj glavi Borilović već osmislio zločinački plan. Njegovi susjedi iz naselja Medovina kažu kako je u posljednje vrijeme bio izuzetno sumnjičav i nepovjerljiv prema susjedima, pokazivao je i neke znakove paranoičnog ponašanja, ali nikome nije bilo ni na kraj pameti što će se dogoditi tog tragičnog petka, 12. kolovoza.

Šest osoba na liječenju

Što se tiče stanja žrtava, Kliničkog centra Crna Gora su objavili da se u toj ustanovi na liječenju nalaze četiri pacijenta – tri su na intenzivnoj njezi, od kojih je jedan životno ugrožen.




Što se tiče dvoje pacijenta u cetinjskoj bolnici, crnogorski mediji pišu kako su izvan životne opasnosti.

TKO JE ČOVJEK KOJI JE UBIO MONSTRUMA U CETINJU? ‘Očistio je ulice od demona’: Evo što čeka Nenada K. koji je zaustavio nezapamćeni masakr




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.